marți, 15 iunie 2010

Posibile scenarii

Am dat peste un blogger care sustine cu indarjire ca e bine ca motiunea de cenzura sa treaca si drept urmare guvernul sa "pice".
Va invit sa cititi niste scenarii posibile in opinia mea si va astept si cu altele.

Primul scenariu: 
Guvernul pica, alianta PDL-UDMR-UNPR-minoritati se destrama, Basescu refuza sa numeasca un premier din partea  PSD sau PNL. Drept urmare vom sta mult si bine intr-o criza politica in timp ce criza financiara se accentuaza, tara ramane neguvernata si mai devreme sau mai tarziu vom intra in incapacitate de plata. Incapacitate de plata ce este sinonima cu NEPLATA PENSIILOR SI SALARIILOR.

Al doilea scenariu:
Guvernul pica, alianta PDL-UDMR-UNPR-minoritati se destrama, Basescu e e de acord, dupa "lupte seculare" ce vor dura vreo 2-3 luni sa numeasca un premier din partea unei eventuale aliante PSD-PNL, timp in care tara a stat neguvernata si e cu foarte aproape (mult mai aproape decat acum) de o eventuala incapacitate de plata. Pentru evitarea intrarii in incapacitate de plata premierul si ministrul de finante din partea PSD-PNL ies in fata "turmei", motiveaza ca anteriorul guvern a devalizat bugetul pentru a-si putea plati datoriile din campania anterioara acordand contracte pe bani publici si drept urmare pensiile si salariile trebuiesc reduse.
Pe deasupra, "Micul Comunist" cunoscut si sub numele de Victor Ponta da ordin ca averile bogatilor nesimtiti, construite prin munca si cu ajutorul banului propriu sa fie impozitate cu 80%, pe motiv ca au si trebuie sa le dea celorlalti care nu lucreaza, nu produc plus-valoare, nu contribui si n-au contribuit la buget. Drept urmare capitalul fuge din tara, ramane deschise "pravaliile" celor ca isi permit sa "cotizeze" la fondul inspectorilor ANAF, evaziunea e in floare si tara se prabuseste in continuare.

Mai avem si alte solutii? SOLUTII REALE!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu