duminică, 11 aprilie 2010

Motociclistii sau maimutele pe doua roti

A venit primavara si odata cu primvata maimutele pe doua roti (imi permit asociarea pentru ca seamana cu maimutele din "Vrajitorul din OZ" - versiunea in care aparea si Michael Jackson). Si ghici ce s-a intamplat? Arunca-ti ochiu' aici. Adica, strict din punctul meu de vedere si chiar daca par putin mai mult nesimtit, nimic neobisnuit.
Imediat cu apar maimutele pe doua roti bineinteles ca se inmultesc stirile de la ora cinci legate de accidente. Ca sa nu mentionez acum si accidentul din Satu Mare petrecut in Noaptea de Inviere.
Aceasta specie se incadreaza perfect in tipologie speciilor ce isi au habitatul natural la noi in tara. Ca sa fiu mai specific: circula brambura, nu au pic de responsabilitatea fata de ei insisi macar si apoi de vietile celorlalti pe langa care circula dar in schimb, cu un tupeu nesimtit, organizeaza fel de fel de mitinguri si intalniri ca sa isi planga de mila. Ba ca nu ar fi respectati, ba ca restul ar fi niste cretini iresponsabili. Si tocmai ei s-au gasit sa ne atraga atentia ca strazile sunt pline de alte genuri de maimute.
O tara in care totul e cu curu-n sus, in care toate se intampla pe dos si nimic numai e normal.
Cum bine zicea cineva acesti impotenti care nu bani pentru un BMW (majoritatea posesorilor de BMW-uri fiind verisorii lor indepartati, ai maimutelor sa ne intelegem bine) si pentru ca seara trecuta nu au putut sa si-o scoala trebuie sa ne demonstreze noua cat de "tari" sunt ei..."tari" in viteza, ca in altceva...

Un comentariu:

  1. Drogat, drogat, dar cum naibi a reusit o motocicletã sa dea peste un pieton, hai ca la masina se mai intelege, da la pieton...oricum la noi lumea cand tranverseaza clar se arunca pe trecere si se uita in dreapta in loc la masini! CS'RS!!!

    RăspundețiȘtergere